Wijzigingen IQNOMY

v1.4.3 IQNOMY management

16 views 11 april 2018 iqwpadmin 0

Integratie schermen met email marketing campage systemen is het belangrijkste uitgangspunt voor deze versie. Beheerders kunnen nu zelf integraties met enkele belangrijke emailmarketing systemen inrichten.

Nieuw in deze versie

• Integratieschermen MailChimp, Clang, Copernica
  • ID’s automatisch op basis van integratie
  • Integratie rapportages
  • Auditlog integratie status bij een sessie

Integratieschermen

• MailChimp
    • Creëer profiel
    • Update profiel
      • Op basis van trigger
      • Einde sessie
  • Clang
    • Creëer profiel
    • Update profiel
      • Op basis van trigger
      • Einde sessie
  • Copernica
    • Creëer profiel
    • Creëer subprofiel
      • Op basis van trigger
      • Einde sessie
    • Update profiel
      • Op basis van trigger
      • Einde sessie
    • Update subprofiel
      • Op basis van trigger
      • Einde sessie

Bekijk de documentatie om alle functionaliteiten in deze nieuwe schermen te ontdekken.

ID’s automatisch op basis van integratie

Bij het inschrijven van een emailadres in Clang, MailChimp of Copernica leggen we automatisch ook de id vast. Zo kan een beheerder gemakkelijk het profiel van bijvoorbeeld een Copernica gebruiker opzoeken.

In het geval van Copernica worden ook de id’s van de subprofielen vastgelegd.

Integratie rapportages

3 type integratie rapportages met als doel de resultaten van de integraties gemakkelijk te kunnen analyseren.

• gebruik per integratie
  • type resultaat over alle integraties
  • gebruik per integratie per sessie

Auditlog integratie status bij een sessie

De beheerder kan zo gemakkelijk bij testen nagaan wat de status is van de integratie.