Documentatie

Kies hier je categorie voor de documentatie

• Email marketing

De integratie met email marketing applicaties zorgt voor de mogelijkheid van personaliseren van de email marketing campagnes. Ook genereert het IQNOMY platform door persoonlijke verleiding voor meer nieuwsbrief inschrijvingen.

• API

Beschrijving van de API's van het IQNOMY platform.

• Resource collection

Beheren en indexeren van content in het IQNOMY platform. De resource collection wordt gebruikt voor Product recommendation, email remarketing en search.

• Direct starten

Snel je eerste stappen zetten in het IQNOMY platform.

• Rapportages

Beschikbare rapportages en configuratie van rapportages.

• Profielen

Ieder profiel in het IQNOMY platform heeft een unieke identificatie en is gekoppeld aan een IQNOMY account. Met het profiel kun onder andere personaliseren, maar ook kun je de data gebruiken voor CRM toepassingen.

• Integraties (Engels)

Integratie beschrijvingen met oa Copernica, MailChimp en Clang

• Ontwikkelaars (Engels)

Aanpassen van het websitescript of koppelen met de verschillende API's?

• Beheerder (Engels)

Configuratie schermen, hoofdnavigatie, gebruikers account en andere documentatie voor het beheer van het IQNOMY platform.