[gesloten] icookie gratis laten optimaliseren voor jouw doelgroep?

Edit: Op 21 februari is de naam van icookie gewijzigd in ConsentCookie. Ga naar www.consentcookie.nl voor meer informatie, de community, documentatie en de knowledge base. .

HumanSwitch presenteert: icookie

Organisaties kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de gratis pilot om icookie te laten optimaliseren voor hun website. De afgelopen maanden zijn we bij HumanSwitch hard aan het werk geweest om iets moois te ontwikkelen, ons nieuwe product: icookie. Onze patentaanvraag is ingediend. De ontwikkeling is in volle gang en nu zijn we klaar om het icookie te optimaliseren.

Neem contact op voor meer informatie of om mee te doen aan deze pilot. Benieuwd wat icookie is? Lees en kijk snel verder!

Wat is icookie?

icookie is een applicatie die via ons IQNOMY platform gemakkelijk aan je website wordt toegevoegd. icookie toont gebruikers welke data er waarvoor wordt verzameld bij een bezoek aan jouw website. Hiermee wordt de cookiewall vervangen door een transparant alternatief.

Wanneer je gebruik maakt van het IQNOMY platform is het mogelijk om gepersonaliseerde content aan de websitebezoeker te tonen. Zo heb je een extra mogelijkheid voor conversieverhoging. In een andere blog, Personalisatie hoe pas je het eigenlijk toe op je website?, gaan we dieper in op de mogelijkheden van personalisatie.

Ik wil mee doen aan de icookie pilot!

Voordat we icookie voor iedereen beschikbaar stellen, bieden we maximaal 3 websites de mogelijkheid om icookie gratis in een pilot te laten testen. Zo wordt icookie geoptimaliseerd voor jouw doelgroep.

Heb je interesse om mee te doen met deze pilot? Stuur ons je gegevens en dan neemt Eveline, onze ICT&Mediadesign afstudeerstagiaire, contact met je op.


Icookie door HumanSwitch Profielfoto Eveline DruncksMijn naam is Eveline Druncks en ik ga me de komende maanden storten op het testen en optimaliseren van het icookie als onderdeel van mijn afstudeerstage aan de Fontys Hogeschool ICT & Mediadesign in Eindhoven.

Wil je weten hoe mijn onderzoek en de pilot in zijn werk gaat, neem dan contact op via eveline@humanswitch.io.


Meer informatie

Bekijk de website van icookie voor meer informatie en om je in te schrijven om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!