Beta release dashboard beschikbaar

Wilt u blijvend hogere conversie én grip op ieder online contact?

De afgelopen periode zijn er in onze organisatie belangrijke strategische wijzigingen doorgevoerd. Ons IQNOMY platform vormt sinds juni een strategische eenheid met het AskNow platform met als handelsnaam HumanSwitch, wat uw ‘grip op ieder online contact’ versterkt. Onze consultants of partners helpen u graag verder.

dashboard-screenshotHet nieuwe IQNOMY Dashboard realiseert trendoverzichten voor inzicht in interessante doelgroepen en resultaten– zo kunt u beter op output sturen. Onlangs hebben enige vooroplopende gebruikers al toegang gekregen tot het nieuwe dashboard. Hun en uw feedback is input voor verdere verbeteringen.

De beta versie van het HumanSwitch dashboard is nu beschikbaar voor iedereen.

Nog geen account en wil je gebruik maken van het ons platform en ook deze beta versie maak dan nu een account aan.

Functionaliteiten dashboard

Een nieuw zelf te configureren dashboard. Want iedere klant wil zijn eigen dashboards kunnen samenstellen. Grip op ieder online contact.

Het dashboard geeft momenteel de dimensies weer uit het IQNOMY platform. De omgeving is bereikbaar via de url: http://management.humanswitch.io en je hebt toegang met je inlog van het IQNOMY platform. Als je nog geen inlog hebt dan kun je een account aanmaken.

Een korte video waarin de werking is getoond is te vinden

Widgets

We hebben gekozen voor widgets, omdat we op deze manier gemakkelijk nieuwe data modulair kunnen toevoegen. Belangrijke eigenschappen van de widgets in het dashboard zijn: ‘drag and drop‘ en ‘resizing‘. Iedere gebruiker kan dan zelf beslissen of deze widgets gebruikt worden. Uitgangspunt bij een widwidgetget is dat deze gemakkelijk te configureren is. Daarnaast zijn widgets ook responsive en kunnen ze door de gebruiker vergroot of verkleind worden. Nieuwe widgets zullen stap voor stap worden toegevoegd en we staan natuurlijk ook open voor suggesties.

Dimensies

De widgets bevatten momenteel de dimensies data en grafieken. Iedere dimensie kan door een marketeer worden bekeken als een doelgroep. Een dimensie maakt deel uit van het multidimensionele IQNOMY profiel. Een bezoeker van een site waar een vakantie geboekt kan worden kan bijvoorbeeld in het profiel zien met hoeveel personen deze persoon op vakantie wil, het land, de regio, prijs van de vakantie, en de fase in het boekings gedeelte. Dit is slechts een kleine greep uit de tientallen dimensies die bij een profiel worden vastgelegd. Dit meten we niet alleen voor deze bezoeker, maar voor iedere individuele bezoeker op een website. Via de grafieken in de widgets krijg je een goed beeld van het aantal keer dat een bezoeker geïnteresseerd was in een bepaald land. Een dashboard met deze informatie geeft dus een goed beeld de interesses en statussen die de bezoekers hebben.

Volgende stappen

De gehele management applicatie zal stap voor stap worden uitgebreid met verschillende modules. Momenteel verwerken we de feedback die we van onze gebruikers hebben gekregen op het dashboard. Als je de interesse hebt om deze applicatie ook te gaan gebruiken neem dan even contact op of maak een account aan.

Wilt u blijvend hogere conversie én grip op ieder online contact?

Neem contact op met Christian Vriens via christian@humanswitch.io of 013 303 1160.